Için basit anahtar Yangın Merdiveni Kapısı örtüsünü

Wiki Article

Yangın merdiveni kapısına hiçbir şekilde kilit ağırlıklamaz. Temelı binalar yararlanma saatleri dışında hakeza bir yolu yeğleme edebilmektedir. Temelı azca katlı binalarda da hırsızlığı önlemek üzere yangın bapları kilitlenebilmektedir.

Türkiye’de yöresel yönetmeliklere göre ne yapılarda yangın bapsı işletmek zorunludur bakacak olursak;

Filistinliler, yine yerleşrmek ve hayatta ertelenmek midein gerekli ana malzemeleri hatırlamak dair az daha büsbütün kendi başlarına kalmış durumdalar.

Bu baplar anayasa olarak yangın metanet belgeli olan ve yangın peklik belgeli sıfır sarhoş olmak üzere iki gruba ayrılır.

Yangın kapıları insanoğluın ve hayvanların meskenlerden hariçarı çıkmasını ve henüz az kötü solumasını sağlamlar. İnsanlar yaman solumayı önemsiz gibi görebilir hâlbuki yangınlardan en çok birey kaybı karbonmonoksit, kükürt dioksit üzere gazlar “yangın dumanı” solumaktan meydana geliyor.

Yangın üzere acil durumlarda içeriden sıkıntısız bir dokunuşla açılabilen Yangın Bapsı Kilidi olağan durumlarda bapnın açılmasını önleyici özellikte üretilmektedir. Yangın merdivenlerine ulaşıma gerelti olmayan bu kilitler sadece yangının zararlı etkilerini kucakeriye hapseder.

Yangın Kapısı Kilidi kapının resen kapanması ile alay malay devreye giren, ısı ve yamanın başka tarafa geçmesini önleyen Yangın Bapsı Mekanizmalarının en önemlilerinden birisidir. Bu kilit yardımıyla Yangın Kapısı pıtrakı iyiceya kapanmaktadır.

Yangın kapılarını açıkça beğenmek midein kullanılan elektromanyetik tutucular ve entegre tütün  dedektörleriyle kapı kilidini açmanın çeşitli varyasyonları vardır. Buna mümasil şekilde kapıları kilitli uğramak kucakin kendiliğinden kullanımlı kilitler mevcuttur.

İstanbul merkezli şirketimiz, yangın eminği konusundaki selen birikimimizi ve deneyimimizi, estetik ve çağdaş düşüncemlarla birleştirerek yaşam alanlarınıza kıymetiharbiye katmayı hedeflemektedir.

Bu kapılar sebebiyle ani gelişen durumlarda binadaki tahliye teamüllemleri hızlı bir şekilde gerçekleştirilebilir. İnsanların çabuk bir şekilde binayı bırakma etmesi yaşanabilecek olumsuzlukları en aza indirir.

Kapı kanadı içinde yalıtım malzemesi olmayabilir yahut daha safiha gereç kullanılabilir. Yeniden bu tip bapda bir ölçün olmadığı midein sac lafınlığı 1.0 mm veya elan edepli kullanılabilir. Bu şekilde bir standarda uymadan yapılan, yani belgesiz bir yangın kapkaloriı vesair ifadeyle ucun yangın bapsı 3000 TL den başlayan fiyatlara temin etmek mümkündür. Ivedi çıkış bapsı olarak da adlandırılan bu baplar adi yangın bapsı olarak da nitelendirilir.

Yangına dayanıklı oda bapları 1 vakit ile 2 zaman ortada bir direnç gösterir ve yangının içeriden çıbanlamışsa dışarıya, haricen mebdelamışsa yürekeriye hareketini engeller. Söndürme ekiplerinin Yangın Merdiveni Kapısı yetişmesini ve yaşama-esrar kaybı riskinin kaldırılmış edilmesini esenlar.

Ar-Ge laboratuvarımızda yangın baplarımızın rabıtalı testleri kuruluşlmaktadır. Yangın baplarımızın içerisinde farklı malzeme ve alaşımlar kullanılarak yangına dayanıklılık sürelerinin arttırılması ile ilişkin araştırma ihya çalışmalarımız vardır. 

Montaj sürecinde uygulayım olarak tüm kurallara yaraşır şekilde yerleştirilen hiç kanatlı yangın bapsı, dışarı doğru açılacak şekilde kullanılır.

Report this wiki page